Als u vragen heeft over het inschrijven of over het inschrijfsysteem, neem dan via dit formulier contact met ons op. Ook bij problemen met het systeem kunt met dit formulier bij ons terecht. Gelieve voor andere vragen die niet gerelateerd zijn aan het inschrijfsysteem contact met ons op via het formulier op onze website.

Wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp voor nog sneller contact met u. Voeg ons toe met nummer +31647127004 of klik op deze link om een WhatsApp gesprek met ons te starten. Telefonisch contact kan ook via 0416 - 79 40 46. Gezien wij vrijwilligers zijn is onze bereikbaarheid het beste in de avond. 


Wordt u na klikken op betaling doorverwezen naar de homepagina? Helaas is dit een bekend probleem waar we hard aan werken om het op te lossen. Om alsnog door te kunnen gaan moet u één activiteit verwijderen uit uw winkelwagen en opnieuw toevoegen. Daarna zal de betaling als het goed is wel doorgaan. Onze excuses voor het ongemak.


Wordt u na het selecteren van het aantal tickets doorverwezen naar de homepagina? Helaas is dit een bekend probleem, als u het opnieuw probeert bij dezelfde activiteit dan werkt het wel.

 

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Jeugdvakantievreugd Drunen
KvK nummer 41099388

Adres (dit is geen postadres!):
Jan Tooropplantsoen 76
5151SK Drunen

Telefoonnummer 0416 - 79 40 46 (Gezien wij vrijwilligers zijn is onze bereikbaarheid het beste in de avond.)

WhatsApp nummer: +316 47 12 70 04

 

Kijk hier voor onze algemene voorwaarden/reglementen tijdens de week.